Известие

Collapse
No announcement yet.

Фабрично МР3 за Alfa 147 - Има ли такова нещо ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз си мисля. че е имало чейнджър но е свален, защото като натисна BN ми пише "no disk" а някои пат като натисна SRC ми пише "changer", ще го сваля и ще видя какво пише, само ако може помощ как се сваля
    sigpic
    Alfa Romeo GT JTD 16v `04
    Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
    Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

Първоначално публикувано от Burkan Покажи съобщение
      само ако може помощ как се сваля
      На плеъра има 4 дупки. В тях пъхаш нещо цилиндрично тънко и дълго, след което теглиш внимателно напред. Идеална работа вършат дървени клечки за шишчета.
      sigpic 156SW 1.9JTD 16V

Comment

Колега, може ли да ми изясниш какво точно преправя поради липсата на Y конектора?
        Захранването на бутоните на волана ли заминава по дяволите?
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Първоначално публикувано от CTOMAHATA Покажи съобщение
          На плеъра има 4 дупки. В тях пъхаш нещо цилиндрично тънко и дълго, след което теглиш внимателно напред. Идеална работа вършат дървени клечки за шишчета.
          Да не вземе само да ги счупи, че не знам как ще ги вади после. Аз го извадих CD-то с тел от закачалка.
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
          Ex Fiat 126p
          Ex Fiat Вravo 1.6
          Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Първоначално публикувано от trace Покажи съобщение
            Да не вземе само да ги счупи, че не знам как ще ги вади после. Аз го извадих CD-то с тел от закачалка.
            Е не се чупят толкова лесно. Направени са от бамбук. Издържат на висока тмпература и тежки мръвки

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
            Колега, може ли да ми изясниш какво точно преправя поради липсата на Y конектора?
            Захранването на бутоните на волана ли заминава по дяволите?
            Нищо не се преправя. Просто споих кабелчетата идващи от бутоните на волана със съответстващите им кабелчета от модула. Използвах конектор за HDD захранване, за да мога да ги разделя когото си искам.

Към модераторите:
            Темата към края въобще не съответства на заглавието. А и се намесиха 159ки. Не е ли по добре да отиде в секция Мултимедия с по-коректно име.
            sigpic 156SW 1.9JTD 16V

Comment

Working...
            X