If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз си мисля. че е имало чейнджър но е свален, защото като натисна BN ми пише "no disk" а някои пат като натисна SRC ми пише "changer", ще го сваля и ще видя какво пише, само ако може помощ как се сваля
sigpic
Alfa Romeo GT JTD 16v `04
Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
Fiat Bravo GT TD100 `97 ex
На плеъра има 4 дупки. В тях пъхаш нещо цилиндрично тънко и дълго, след което теглиш внимателно напред. Идеална работа вършат дървени клечки за шишчета.
На плеъра има 4 дупки. В тях пъхаш нещо цилиндрично тънко и дълго, след което теглиш внимателно напред. Идеална работа вършат дървени клечки за шишчета.
Да не вземе само да ги счупи, че не знам как ще ги вади после. Аз го извадих CD-то с тел от закачалка.
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
Ex Fiat 126p
Ex Fiat Вravo 1.6
Alfa Romeo 147 1.6
Колега, може ли да ми изясниш какво точно преправя поради липсата на Y конектора?
Захранването на бутоните на волана ли заминава по дяволите?
Нищо не се преправя. Просто споих кабелчетата идващи от бутоните на волана със съответстващите им кабелчета от модула. Използвах конектор за HDD захранване, за да мога да ги разделя когото си искам.
Към модераторите: Темата към края въобще не съответства на заглавието. А и се намесиха 159ки. Не е ли по добре да отиде в секция Мултимедия с по-коректно име.
Comment